Livrarea si plata produselor

Livrarea prin Curier Rapid:

Comenzile efectuate si confirmate zilnic pana la ora 13.00 sunt expediate in aceeasi zi si ajung la dumneavoastra in aproximativ 24/48 de ore (de obicei a doua zi).

Comenzile efectuate dupa ora 13.00 sunt confirmate si expediate a doua zi.

Transportul este GRATUIT (in reteaua DPD/GLS) pentru toate comenzile cu valoare de minim 99 lei.

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 99 lei, costul livrarii coletelor este 15 lei pentru toata tara. Nu se aplica alte taxe suplimentare!

Modalitati de plata

Valoarea comenzii este achitata curierului la primirea coletului sau online prin card de credit/debit.

Returnarea produselor

  • Produsele achizitionate prin intermediul magazinului nostru se pot returna indiferent de motiv, in termen de 14 de zile de la primirea acestuia, potrivit legislatiei in vigoare.
  • Returnarea se va face in ambalajul original, fara semne de uzura sau modificari fizice (lovituri, zgarieturi).
    In cazul in care se solicita rambursarea banilor, acest lucru se va realiza doar dupa primirea coletului si verificarea continutului acestuia.
  • Modalitatea de returnare a produsului/coletului apartine in totalitate clientului, acesta fiind cel care suporta costul transportului de retur.
  • Returnarea contravalorii produsului se va face de catre mobilplatz.ro prin Virament bancar din contul mobilplatz.ro in contul clientului (tranzactia se proceseaza in aproximativ 72 ore lucratoare de la primirea produsului/produselor returnate).
  • Nu acceptam colete cu ramburs. Nu avem posibilitate din motive de ordin tehnic sa acceptam un astfel de colet. 
  • Daca produsul prezinta defecte, returul acestuia este suportat de catre mobilplatz.ro. In cazul acesta, pentru mai multe detalii, va rugam sa luati legatura cu departamentul de Relatii cu Clientii la numarul de telefon indicat pe site.
  • Indiferent de motivul returului, pentru restituirea contravalorii produsului/produselor este nevoie sa ne comunicati un cont IBAN in RON, aceasta fiind singura modalitate posibila de plata.

Neridicarea/refuzul coletelor comandate sau returnarile in mod repetat vor fi considerate abuz, iar compania noastra isi rezerva dreptul de a refuza viitoare comenzi plasate de client.